12:45

Hovslätts IK 1

Referat

Referat: Vetlanda IBF - Hovslätts IK 1

Seger igen denna idag, nu borta mot Vetlanda med 6-4 (0-0,2-2,4-2) i serie Röd C. Nästan direkt efter matchen i morse mot Fagerhult åkte vi som sagt till Vetlanda. Mycket starkt att kunna vinna denna match, dels när vi spelat en match innan, dels efter en långresa samt att vi möter ett 99/00-lag.

Det var en tuff match med fysiskt spel, samt att vi hade kanske en del trötta ben. Jämnt var det, inga mål i första, sedan följde vi åt fram till 2-2 efter två perioder. Även 3-3 en bit in i tredje, sedan ryckte vi fram till 5-3 innan de reducerade till 5-4 med ca fyra minuter kvar. En utvisning för dem i slutet av matchen gjorde att vi kunde punktera matchen i powerplay fram till 6-4. Mycket starkt! Kanske att segern underlättades av att deras målvakt skadades i slutet av andra, vilket gjorde att de fick sätta in en utespelare i målet inför sista perioden.